پنجشنبه , ۲۵ مرداد ۱۳۹۷
آخرین خبرها

عوارض مصرف «پنیر» در وعده صبحانه

image_print

اگر شما نیز از علاقمندان به مصرف پنیر در
وعده ی صبحانه هستید و نمی توانید خوراکی دیگری به عنوان صبحانه مصرف کنید به شما توصیه می کنیم حتما این مقاله را بخوانید.
پنیر از جمله مواد غذایی است که به مقدار خیلی زیاد در صبحانه مصرف می شود. از طرفداران بسیار پنیر می توان به دانش آموزان اشاره کرد که مصرف پنیر در صبحانه را بسیار دوست می دارند. اگر دوست دارید فرزندتان در مدرسه کارایی بالایی داشته باشد و بتواند فعالیت مغزی بالایی داشته باشد این مقاله را بخوانید تا با عوارض مصرف «پنیر» در وعده صبحانه آشنا شوید.
یک صبحانه مفید از نظر طب سنتی صبحانه ای است که پنیر در آن وجود ندارد بهتر است به
دانش آموزان تان در وعده صبحانه پنیر ندهید چون مانع فعالیت و کارایی مغز آن ها خواهد شد .در ادامه توضیحاتی در مورد مزاج و طبع پنیر و تاثیر آن بر فعالیت مغز خواهیم داد .
یک کارشناس طب سنتی گفت: اصولاً پنیر غذای خوبی برای صبحانه نیست؛ مزاج پنیر تازه سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است می‌شود و توصیه به مصرف گردو، سیاهدانه، آویشن و زنیان همراه پنیر به همین دلیل است.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

1 + 9 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>