پنجشنبه , ۲۵ مهر ۱۳۹۸
آخرین خبرها

سرمقاله/ گردشگری کشاورزی راهی برای کشاورزی پایدار

image_print

index

  حامد حسینی
چند سالی است که مردم به شناختی کافی در حوزه گردشگری رسیده‌اند و به همین خاطر با هدفمندی بیشتری مکان‌های گردش خود را انتخاب می‌کنند. یکی از بخش های گردشگری، گردشگری کشاورزی است، جایی که یک توریست با اهداف کشاورزی به مناطقی که از این ظرفیت برخوردار است سوق داده می‌شود. پتانسیل این مناطق می‌تواند شامل یک چشمه یا آبشار روستایی، یک محصول زراعی خاص و یا یک معماری متفاوت از آن منطقه باشد. گردشگری کشاورزی خود زیر مجموعه گردشگری روستایی است و این یعنی طرف دیگر در این بخش از گردشگری، کشاورزان و افراد روستایی هستند. از آن‌جایی که کشاورزی به‌خودی‌خود یک شغل ریسک پذیر است شاید برای یک کشاورز چیزی مهمتر از یک درآمد پایدار و بدون ریسک در کارش نباشد که گردشگری کشاورزی می‌تواند به بخش قابل‌توجهی از این نیاز پاسخ دهد. به نظر می‌رسد که گردشگری کشاورزی، کشاورزی پایدار به دنبال می‌آورد. که البته در این راستا خود کشاورزان باید با همت دهیاران آستین بالا زنند و برای معرفی روستا، محصولات زراعی و طبیعت مناطق خودشان از هیچ تلاشی فروگذاری نکنند. دیار سنگ و آب شهرمان کرمانشاه هم از مناطقی است که هم از لحاظ تاریخی و هم طبیعت، بسیار غنی است. مکان های تاریخی بسیاری که دل روستاها قرار دارند مانند تخت شیرین که در ۶ کیلومتری جنوب‌شرقی بیستون قرار دارد و در سال ۱۳۱۱ با شماره ۲۷ به ثبت ملی رسیده است و اکنون کمتر کسی آن را می‌شناسد و همچنین طبیعت بکر و چهار فصل این استان همانند اورامانات این ظرفیت را فراهم می‌آورد که گردشگران زیادی را به این استان دعوت نماییم. از سوی دیگر با توجه به اینکه به زودی شاهد رویداد «کرمانشاه‌۲۰۲۰» خواهیم بود لذا می‌توان به خوبی از حوزه گردشگری کشاورزی استفاده نمود و این منوط به استقبال کشاورزان و روستاییان عزیز می‌باشد.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

5 + 2 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>