دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه با بیان اینکه عاملان جنایت روز جمعه (22 دیماه) در آرامستان کرمانشاه شناسایی شده اند، گفت: دستگیری عوامل این جنایت بصورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش باختر، محمدحسین صادقی به تشریح جزئیات وقوع یک فقره قتل عام خانوادگی در کرمانشاه پرداخت و اظهارکرد: ساعت 10 صبح روز (22 دی) 4 زن در محل آرامستان کرمانشاه (حوزه کلانتری 18سجادیه) به ضرب گلوله سرنشینان یکدستگاه اتومبیل پراید به قتل رسیدند.
وی با بیان اینکه مقتولان این حادثه یک مادر به همراه سه دخترش بودند، ادامه داد: پس از گزارش این قتل، بازپرس ویژه قتل و اکیپ بررسی صحنه جرم به سرعت در محل جنایت حاضر شدند. دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از شناسایی هویت عوامل دخیل در این واقعه مجرمانه خبرداد و گفت: با بکارگیری مامورین مجرب دستگیری عوامل دخیل در این اقدام جنایی بصورت ویژه در دستور کار قرار دارد.
وی درخصوص انگیزه عاملان این قتل عام خانوادگی نیز تصریح کرد: بررسی های اولیه حکایت ازاین دارد که در تیرماه سال جاری پدر زنی توسط دامادش با اسلحه گرم به قتل رسیده که اولیاء دم اخیرا نسبت به قتل مورث خود گذشت کرده اند. صادقی عنوان کرد: برادران مقتول در اعتراض به اقدام همسر و فرزندان مقتول و در واکنش نسبت به آن، جنایت امروز را رقم زده اند.