کشف 10 تن مواد غذایی «فاسد» پلمب 15 «رستوران» در نوروز

مشروح خبر

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از کشف بیش از 10 هزار و 200 کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد، تقلبی و غیرمجاز در کرمانشاه در نوروز امسال خبر داد.
به گزارش باختر، بهمن خدادادیان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به شروع طرح بسیج سلامت نوروزی از 15 اسفند گفت: این طرح تا 15 فروردین امسال ادامه داشت و پنج تیم کارشناسی در آن حضور داشتند.
وی با اشاره به افزایش بازدیدها از اماکن تهیه و توزیع غذا و سایر اماکن عمومی در طول طرح، گفت: در مجموع در یک ماه اجرای طرح، شش هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع غذا، 131 مورد بازدید از استخرها، 280 نمونه برداری از مواد غذایی و 2341 مورد کلرسنجی و بازدید از منابع آب روستایی و شهری انجام شد.
خدادادیان با اشاره به استفاده از دستگاه‌های سیار برای سنجش آلودگی سطوح مراکز تهیه و توزیع غذا و سنجش جوش شیرین و کیفیت روغن، گفت:
با استفاده از این دستگاه‌ها 720 مورد نمونه برداری و سنجش صورت گرفت که حدود 90 مورد تخلف شناسایی و با متخلفان برخورد شد.
وی افزود: در مجموع بازدیدها بیش از 10 هزار و 200 کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد و تقلبی کشف و ضبط شد.
خدادادیان تصریح کرد: همچنین 25 مکان تهیه و توزیع غذا و مکان عمومی متخلف طی
این مدت پلمب شد که از این تعداد 15 مکان رستوران بودند.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه با اشاره به گزارش 200 تخلف بهداشتی در سامانه 190 گفت: خوشبختانه مردم ارتباط خوبی با این سامانه برقرار کرده و عمده گزارشات دریافتی نیز صحت داشته و کارشناسان بهداشت محیط با جدیت برخورد کردند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در skype
اشتراک گذاری در odnoklassniki
اشتراک گذاری در digg

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − هشت =

+ 1 = 2